Hej orienteringsvärlden!

Istället för att blanda in en massa orienteringsinformation och -tankar i min vanliga, mera teknikorienterad blogg har jag skapat denna blogg, ”Mitt liv på kartan”. Vadan denna titel? Ju, det är faktiskt så att mitt hus syns på IK Vikings OKs Gastbergskarta. Så om du är nyfiken och vill gärna springa på samma karta, gå in på klubbens hemsida och kolla när vi tränar. Eller ännu bättre, anmäl dig till Vikingträffen, vår årliga tävling, som i år faktiskt går på Gastbergskartan (dock är det bara ungdomsbanorna som kommer någorlunda nära mitt hus).

Jag ska påbörja denna blogg med att lägga ut lite skrivelser och rapporter som jag har publicerat på olika ställen men som inte fanns samlade någonstans. Sedan kommer lite rapporter om tävlingar min familj och jag har sprungit, tankar om orienteringen och så vidare. Vi får se hur bra eller dålig jag blir på att uppdatera bloggen, min track record är inte alls bra…

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.