O-Ringen 2011, Dag -2

O-Ringen 2011, dag -2 (läs: minus två, om ni inte lever i en värld av matteskämt som jag gör till vardags). Än är vi hemma, men nu packar vi. PM, arenakartor, vägskissar och massor med annan information är utskrivna, vi har börjat lära oss O-Ringen-låten ”Kung över Hälsingland” (det är ju inte direkt min musik, men kul att låten finns, och vi kommer nog att höra mycket av den), och är rent allmänt superladdade och -taggade. Det här ska bli hur kul som helst! I morgon tänkte vi åka vid 8-tiden, så att vi räknar med att vara framme i Mohed mellan kl 14 och 15. Hämta pappren, och sedan blir det träningsrace direkt. Nu jäklar, här kommer Kungen och Prinsen Över Hälsingland!

Javisst, ja. Jag har anmält mig till tävlingen i orienteringsskytte på tisdag. Jag har knappt någonsin hållit i en bössa i mitt liv och kommer säkert att skjuta som en kråka, men kul kommer det att bli ändå. Allt annat än 10 bom på 10 skott skulle vara en stor framgång. Håll er undan sydvästra hörnet av flygfältet i Mohed mellan 14:30 och 16:00 på tisdag, det är inte säkert att jag ens träffar skjutvallen…

Nu fattas det bara att jag gräver ut en mountainbike någonstans så att jag kan vara med på MTB-OL också, då skulle jag verkligen kunna köra ALLT.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.