O-Ringen 2011, Dag 5: Alla pratar om Kalla

… och ingen pratar om mig. Bara för att hon åker lite bättre skidor. Vad orättvist.

Men, men, med tanke på dagens prestation så är det kanske bra om jag hamnar i glömska. Återigen så bommade jag ingenting (för tredje dagen i rad!), men hamnade ganska långt ner i resultatlistan, och 9 minuter efter Thomas (som nu har ointagliga 14 minuter försprång inför slutetappen), och det kan ju bara ha berott på löpningen. Höften höll, i alla fall i måttligt tempo, när jag försökte sätta lite mer fart så började den ömma, och när det gick brant uppför med (men då är det fler ställen på kroppen som ömmar…). På vägen mot nästsista etappen lyckades jag dessutom vricka vänsterfoten igen, samma gamla ställe. Först trodde jag att det var slut på säsongen, eller i alla fall på O-Ringen, haltade mig fram 2 minuter, sedan släppte det turligt nog, och jag kunde springa i mål.

Tim tog sig för tredje dagen i rad på övre halvan, det är riktigt bra gjort för någon som bara har orienterat i lite mer än ett år! Klubbens för året stora stjärna, Valter Alamaa, kom på en fjärde plats idag, ligger på andra plats totalt, fem minuter upp till första, men nästan en kvart ner till fjärde, det luktar pallplats! Är det egentligen ett dåligt tecken för klubbens framtid om den bäste löparen springer i H80? Nah, inte med tanke på alla härliga ungdomar vi har som kämpar på hela tiden, trots bommar, ömmande fötter, fästingbett, och allt som kan hända på en orienteringsbana. Ni äger! Och vi som hejade på er på målrakan idag ägde ”ljudrummet”, vikingarna hördes mest, så ska det låta!

Jag, och sedan får jag som stolt pappa inte glömma att berätta att Tim hade det bästa resultatet i gårdagens orienteringsskytte bland alla åldersgrupper, han var till och med den ende som skjöt helt utan bom! Vi får väl fundera på att skaffa ett luftgevär och bygga en skjutvall hemma.

Sista dagen i morgon, och vi åker hem direkt efter tävlingen. Redan nu känns det lite vemodigt; O-Ringen har varit en underbar upplevelse. Men vi vet ju redan att det finns ett O-Ringen 2012, vi är redan anmälda, och så fort vi har kommit hem imorgon kväll kan vi börjar att räkna ned dagarna dit.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till O-Ringen 2011, Dag 5: Alla pratar om Kalla

  1. Martina Arkåsen skriver:

    Det är så härligt att läsa dina inlägg jag tycker också att det är tråkigt att O-ringen är över. Lycka till imorgon!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.