Då var säsongen igång

Nu börjar det röra på sig. Jag har genomfört IK Vikings OKs första träning för året, en kompassträning i Vågbacken där vi för första gången även hade en MTB-bana, och så var jag med som ledare på Dejelägret, ett traditionellt vårläger för de värmländska ungdomarna – ett drygt sexiotal var med, varav sju vikingar som Per-Martin och jag var ledare för. Äventyrsbana, badtävlingar, innebandy, OL-övning och så den avslutande stafetten gjorde att alla var rejält trötta efteråt, men än en gång kunde jag konstatera hur ytterst skötsamma orienteringsungdomar är.

Tidigare hade Kylklampen, den värmländska vintercupen, avslutats, då jag vann Prova På-banan i finalen när alla andra bommade bort sig uppe på Duvenäshöjden och jag kunde halta i målet helt ensam. Och så var vi på Tibrotrippeln, alltid trevligt, med ett bra ungdomsupplägg i år med jaktstart på arenan sista dagen. Vi bodde i Karlsborg som vi brukar göra, åt god mat och hade besökte lite Götakanalslussar. Tim gjorde en kanonbra långdistans på lördagen där han kom på 14:e plats av över 30 deltagare. Jan blandade riktigt bra sträckor med större lite onödiga bommar, började jaktstarten mycket bra då han sprang ikapp flera tidigare startande, men bommande sedan bort sig i ett grönområde. Själv vann jag ÖM1 alla tre dagar, man undrar ju lite vad alla andra håller på med… Det är bra att det inte syns i resultatlistan att jag har haltat runt på kryckor, det hade nog varit lite pinsamt för de andra deltagarna 🙂

Men nu – väskorna är packade och om bara en timme ska vi åka iväg till Gardermoen för att flyga till Storbritannien och JK2014. Vi hörs från fish&chips-landet!

BildBild

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.